02 juli 2024

Vooravond van mijn vakantie. Nog snel de laatste dingen doen voordat ik de afwezigheidsagent aanzet, de laptop uit en mijn telefoon op “stil”.

De temperatuur helpt mee om in vakantiemodus te komen. Het zomerse weer en het vooruitzicht vakantie zorgen ervoor dat mijn hoofd al een beetje “op reis” is… dus deze keer een korte blog.

Mooie opkomst op de 27e bij de medewerkersbijeenkomst in Meerstad. Goed gevuld programma, waarbij Janhenk Kuiper een presentatie heeft gehouden met als onderwerp “De Waterketen Groningen Noord- Drenthe. Hoe verder in 2025”. Ik heb daar een deel van mogen doen, waar ik verteld heb wat ik toe nu toe heb opgehaald aan informatie voor de Waterkennisbank-Noord en wat ik er mee ga doen. Het voert te ver voor deze blog om daar nu uitgebreid bij stil te staan. Ik zoek nog naar een passende manier om dat met veel meer mensen te delen. Misschien een apart item in de Nieuwsbrief… ga ik over nadenken. Wat ik wel wil delen is dat ik blij ben met de grote mate van betrokkenheid van mensen. Dat heb ik al eerder gezegd. Want zonder een goed fundament kan je geen stevig huis bouwen.

Vanwege mijn vakantie heb ik helaas de rest van de bijeenkomst niet meer kunnen bijwonen, maar voldoende onderwerpen voor een nuttige en inspirerende ochtend.  Met goed eten en drinken – heb ik van horen zeggen – en een fietstocht in Meerstad. Ook de weergoden hebben erg hun best gedaan om er een mooie dag van te maken.

Hiermee sluit ik deze laatste blog voor mijn vakantie af. Geniet van de zomer en hopelijk nog lang van onze Nederlandse oranje leeuwen… hoewel het daarvoor nog wel wat tandjes beter moet. De oranje wuppies en leeuwtjes gaan mee op mijn vakantie naar Engeland.  Aan mijn support zal het niet liggen! En voor de niet voetballiefhebber.. de finale in Berlijn is al over 17 dagen. Het aftellen kan beginnen. Fijne vakantietijd!

Roden, 27 juni 2024.

Petra Woldendorp